Qbus sluit zich aan bij Sports Vitality HUB

Qbus sluit zich per direct aan bij de community van Sports Vitality HUB. Samen met dit netwerk van ambitieuze organisaties gaan we een essentiële bijdrage leveren aan het versterken van een gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. 

“Binnen het netwerk ondersteunen we, met onze kennis en ervaring op het gebied van mobiele applicaties in de segmenten sport en vitaliteit, vragen vanuit de overheid en bedrijfsleven. Vanuit mijn rol kijk ik ernaar uit om binnen het netwerk organisaties te helpen we met het beantwoorden van maatschappelijke uitdagingen en het implementeren van innovaties om werk- en leefomgevingen vitaler en gezonder te maken” geeft Mario Hofman (Business Developer – Qbus) aan.  

“Gezien de jarenlange ervaring binnen Qbus op gebied van ontwikkelde apps ter ondersteuning van o.a. beweegstimulering leveren zij een belangrijke bijdrage in de HUB. Daarnaast sluit deze kennis en ervaring naadloos aan op onze missie om gelijkgestemden in een collectief met elkaar te verbinden. We zijn dus blij met de komst van Qbus binnen de community aldus Aswin Steenhof vanuit de Sports Vitality Hub” 

“Ik heb al gemerkt dat de community barst van gave ideeën en oplossingen en we kijken er naar uit om veel partijen te gaan helpen hun droom te verwezenlijken met een bijpassende mobiele oplossing”

De Sports Vitality Community & Qbus zien hoeveel gave innovaties er op het gebied van sport, vitaliteit en gezondheid buiten, maar zeker ook binnen het netwerk ontstaan. De wens naar een gezonde leefstijl, meer vitaliteit en de toepassing van mobiele devices daarbij is bij veel mensen actueler dan ooit. Het doel van beide organisaties is dan ook om met mobiele apps deze markt te ondersteunen. “Ik heb al gemerkt dat de community barst van gave ideeën en oplossingen en we kijken er naar uit om veel partijen te gaan helpen hun droom te verwezenlijken met een bijpassende mobiele app. Daarnaast bestaat er binnen het hele team van Qbus de drive en ambitie om meer organisaties te helpen met dat wat er toe doet, gezondheid bevorderen voor jong en oud, geeft Mario aan”.

Meer weten?

Heb jij een idee of vraagstuk op het gebied van vitaliteit, gezondheid of sportstimulering en de succesvolle factor van een mobiele oplossing daarbij. Vul onderstaande contactformulier in – neem contact op via 06 57 87 07 51 of mail naar mario@qbus-ict.nl