Over Qbus

Qbus ontwikkelt betaalbare apps van de hoogste kwaliteit. Qbus levert en breed pakket aan services en richt zich op zowel native (iOS en Android) als crossplatform ontwikkeling. Alle professionals van Qbus hebben jarenlange ervaring en hebben zich bewezen in het werkveld. Ze zijn in staat om snel tot de kern door te dringen om zodoende passende oplossingen te vinden voor iedere specifieke klantsituatie. Voor ieder aspect, zoals software engineering, projectleiding, design en usability is een vakspecialist aanwezig.

Visie

Qbus is een gezonde en groeiende organisatie, waarin het prettig werken is. Service verlenen aan de klant tegen aantrekkelijke voorwaarden resulterend in een hoge mate van klanttevredenheid. Wij staan voor daadkracht, hands-on mentaliteit en behalen van het afgesproken resultaat. We leggen transparant verantwoording af over de voortgang en vermijden het schrijven van dikke rapporten.

Missie

Het bieden van mobiele oplossingen, diensten en ondersteuning voor complexe en innovatieve ICT uitdagingen, bij organisaties die zich kenmerken door een constante behoefte aan verbetering van de concurrentiepositie. Qbus combineert kennis van uw business met hoogwaardige service en kwaliteit in ICT dienstverlening. Qbus zorgt op basis van haar kennis, ervaring, houding en expertise voor haar klanten, zodat klanten slagvaardig zijn. Qbus is een betrouwbare, integere partner.

Strategie

Groei in deze markt vinden door samenwerking met partners die vooraanstaande en state of art producten leveren. Een speerpunt is dus de groei en positionering van Qbus door het samenwerken met en ondersteunen van hoogwaardige partners.

We verwerven onze positie door hoge kwaliteit te leveren (diensten en producten) bij nieuwe en zeker bij bestaande klanten. “It takes months to win a customer seconds to lose one.”

Aanpak Qbus

Wij hanteren een iteratieve aanpak waarbij de klant gedurende het proces voortdurend zicht houdt op het uiteindelijke product. Hierdoor sluit het verwachtingspatroon continue aan op het uiteindelijke resultaat.

Hoe doen we zaken?

Qbus doet zaken op basis van het “win-win” principe. Voor alle betrokken partijen moet er meerwaarde zijn. Qbus wil immers een gezond bedrijf zijn met gezonde klanten.

Algemene voorwaarden

Qbus gaat bij haar leveringen uit van de Algemene ICT~Office Voorwaarden eventueel aangevuld met een specifieke module van ICT~Office.