Wat doen wij voor u

Op basis van onze kennis en ervaring biedt Qbus dé oplossing die volledig aansluit bij uw werkwijze! Wij ondersteunen u bij het bepalen van uw mobiele strategie en de realisatie van uw mobile wensen. Qbus heeft specialisten in dienst die u van dienst zijn bij het creatieve concept, het interaction design, het design, de realisatie van de app en de eventuele koppeling met de backend systemen. Onze projectleiders bewaken de voortgang en financiën mbt het project.

qbus mobiele strategie

Mobiele strategie in 4 uur

Wil jij je bedrijf extra succesvol maken door mobiele toepassingen in te zetten? Je bedrijfsprocessen efficiënter maken? Je klant betere service bieden? We denken graag met je mee en het liefst in een vroeg stadium, zodat je de juiste strategische keuzes kunt maken.

app ontwikkeling prototype 5 dagen

Prototype in 5 dagen

Uw idee omgezet in een testbaar prototype. Dit geeft u een goed beeld van de toegevoegde waarde en op basis hiervan kunnen de juiste keuzes gemaakt worden voor het vervolg en de realisatie van uw app.

ontwikkeling app android en iOS

Realisatie app

Uiteraard realiseren wij uw app. Op ieder platform en bij elke stap in het project, van strategie via design naar bouw, testen en lancering.