kleedkamer

Een maand in de nieuwe “kleedkamer”

Handen geven, rondjes over de afdelingen, uitgebreid kennis maken bij het koffie-automaat. Of wat te denken van die talloze geplande introductiegesprekken. Oja en dan hebben we ook nog het wat ongemakkelijke maandagochtend gesprek over de uitslagen in de Eredivisie. Nee, dat werd het allemaal niet de afgelopen maand na mijn start in november bij Qbus. 

Nieuwe kleedkamer

Het werd een warm weerzien met een groot aantal oud “spelers” waarmee ik ruim 16 jaar geleden in de basis had gestaan bij een andere club. Inmiddels zitten we weer in dezelfde “kleedkamer” en praten we over in het verleden behaalde overwinningen en de gevierde mooie momenten. Maar de afgelopen weken voerden we ook veel gesprekken over de onbetwiste drang naar nieuwe overwinningen en de daarbij te volgen tactiek. 

Doordat ik bijna 10 jaar onder contract had gestaan bij een andere “club” was het voor mij even omschakelen. Maar door samen verschillende spelsituaties te hebben geanalyseerd zijn de verschillende tactieken voor de komende “wedstrijden” bepaald. 

Box-2-Box speler   

Nog even over mijn nieuwe rol (lees hier het eerder verschenen transfernieuws) in het team van Qbus. Die laat zich het best vertalen naar de box-2-box speler met rugnummer 8 die het liefst tussen de zestien meter lijnen speelt. Een speler die graag verdedigend ondersteunt maar met meer plezier een assist geeft op de aanvallers zodat zij kunnen scoren. De rol als box-2-box speler is een perfecte toevoeging binnen het huidige team wat al bol stond van scorende kwaliteiten, spelinzicht, kennis en ervaring en jong fris elan. Mede hierdoor ben ik ervan overtuigd dat we moeiteloos mee kunnen in de Champions League van “Android en iOS app ontwikkeling en oplossingen”.

“Met de combinatie van onze kennis, ervaring en spelinzicht kunnen we moeiteloos mee in de Champions League van Android en iOS app ontwikkelingen en oplossingen”

Met onze eerdere ervaringen en mobiele ontwikkelingen in de sportsector, o.a. door de ontwikkeling van het spelervolgsyteem Talento, de Figure Running app en talloze andere gave projecten, blijven wij samen met onze klanten in topvorm. Graag ga ik deze uitdaging zowel binnen als buiten de sportwereld aan!   

Tactiekbespreking?

Zou jij het leuk vinden om onze nieuwe tactiek eens te horen? Of willen weten hoe jij als team of organisatie nieuwe overwinningen boekt met de inzet van een slimme mobiele toepassing? Laten we dan samen gaan zitten voor een “tactische bespreking”!

Oja, omdat we de afgelopen weken al vele leuke overwinningen hebben geboekt zijn we op zoek naar nieuwe spelers. Spelers die het leuk vinden om te scoren in de Champions League van Android en iOS ontwikkeling en kennis en ervaring meenemen om dit gebied. Kijk daarvoor eens op: https://www.qbus-ict.nl/werken-bij-qbus


Mario Hofman – 
mario@qbus-ict.nl  – 06 57 87 07 51