Werken bij Qbus

Qbus is een innovatieve dienstverlener met eigen software producten. Bij Qbus gaat het niet om de organisatie maar om het organiseren, hiërarchie en lagen bestaan alleen indien noodzakelijk. Qbus maakt het mogelijk dat de medewerkers hun werk kunnen doen. Voor een groot deel bepalen de medewerkers hoe, waar en wanneer ze hun werk doen. De voorwaarde hiervoor is dat informatie altijd en overal beschikbaar is en dat communicatie altijd en overal mogelijk moet zijn.

Elke ochtend sta je lekker op om bij Qbus aan de slag te gaan. Qbus is doorlopend op zoek naar getalenteerde ontwikkelaars die zich nieuwe technologieën graag eigen maken.

Vacatures

Android Developer met gevoel voor usability

Als Android developer ben je binnen Qbus uitstekend op je plaats. Je ontwikkelt apps op innoverende projecten bij onze klanten.

Je levert op maat gemaakte oplossingen en kunt zelfstandig ‘meters’ maken, maar ook goed in een team samenwerken. Je bent in staat om de wensen van de opdrachtgever vanuit een grafisch- en interaction design te vertalen naar een app. Gebruikersvriendelijkheid is daarbij voor jou een belangrijk speerpunt! Je werkt samen met designers om tot een optimale gebruikerservaring te komen.

Wat vragen wij
Wij zoeken leuke en collegiale medewerkers die van anderen willen leren en zelf kennis over kunnen brengen. We doen het samen!

Je profiel

 • HBO- of WO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als ontwikkelaar.
 • Kennis en ervaring van Java.
 • Kennis en ervaring met het Android platform.
 • Gevoel voor usability (user experience).
 • Kennis van iOS is een pré.
 • Kennis van HTML is een pré.
 • Scrum kennis en ervaring is een pré.

Wat bieden wij

Qbus is een jong en dynamisch bedrijf. Wij bieden leuk werk in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Qbus biedt volop ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Uitgangspunt is dat je werkt om te leven en leuke dingen te kunnen doen maar je moet met plezier naar je werk gaan! Bij Qbus werk je locatie onafhankelijk. Alle werkzaamheden kunnen zowel bij de klant, bij Qbus als thuis worden uitgevoerd. Kennis vergaren en onderhouden staat bij Qbus hoog in het vaandel en dat doen we ook door middel van opleiding en training.

Contactinformatie
Mail je Curriculum Vitae met een korte motivatie naar ons. We zijn benieuwd.

Heb je nog vragen, dan beantwoorden we die graag. Mail gerust met:
Thijs Geurts
[E] tgeurts@qbus-ict.nl

Java (Android) ontwikkelaar met een Google hart

Java (Android) ontwikkelaar met een Google hart

Als Java/J2ee ontwikkelaar ben je binnen Qbus uitstekend op je plaats, je werkt prettig in een team, maar je kunt ook zelfstandig ‘meters’ maken. Je bent mede verantwoordelijk voor de back-end ontwikkeling van het product Talento (www.talentovoetbal.nl). Daarnaast ben je direct of op termijn inzetbaar op innoverende projecten bij onze klanten.

Het Google hart heb je nodig om te ontwikkelen op het Google App Engine (Java) platform. Als je een groot Google hart hebt weet je wellicht ook je weg te vinden op het Android platform.

Wat vragen wij
Wij zoeken leuke en collegiale medewerkers die van anderen leren en ook kennis over kunnen brengen. We doen het samen! Je profiel:

Je profiel

 • HBO- of WO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als ontwikkelaar in verschillende Java-projecten.
 • Java certificering is een pré, hierbij kan gedacht worden aan de Sun Java Programmer en Sun Web Component Developer certificaten.
 • Google App Engine kennis is een pré.
 • Android kennis is een pré.

Wat bieden wij
Qbus is een jong en dynamisch bedrijf en bied je leuk werk in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Je werkt om te kunnen eten en leuke dingen te kunnen doen, maar je moet met plezier naar je werk gaan en af en toe kunnen lachen. Qbus biedt volop ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied. Bij Qbus werk je locatieonafhankelijk. Alle werkzaamheden kunnen zowel bij de klant, bij Qbus als thuis worden uitgevoerd. Kennis vergaren en onderhouden staat bij Qbus hoog in het vaandel en dat doen we ook door middel van opleiding en training.

Contactinformatie
Mail je Curriculum Vitae met een korte motivatie naar ons. We zijn benieuwd.

Heb je nog vragen, dan beantwoorden we die graag. Mail of bel gerust met:
Thijs Geurts
[E] tgeurts@qbus-ict.nl