Mario Hofman versterkt team Qbus

Mario Hofman (1980) versterkt per november het team van Qbus. Vanuit zijn rol als Business Development Manager wordt hij verantwoordelijk voor alle sales & marketing activiteiten bij Qbus, om mobiele strategieën en mobiele oplossingen te realiseren en daarmee bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. De afgelopen 10 jaar was Mario werkzaam bij Yalp, daarvoor werkte hij bij Mansystems samen met Thijs Geurts en Luuk Berends, de oprichters van Qbus. De afgelopen 10 jaar zijn we elkaar niet uit het oog verloren en altijd blijven volgen en nu is het dan zover, oude tijden herleven.

Mario Hofman

“In de ruim 15 jaar dat ik rondloop in de diverse branches heb ik vanuit verschillende perspectieven de kracht van mobiele oplossingen leren kennen. Vanuit mijn passie voor (mobiele) innovaties zie ik dat veel organisaties moeite hebben om een mobiele strategie te vertalen naar een succesvolle oplossing. Terwijl die verwachting vanuit medewerkers en consumenten op dat gebied steeds hoger worden.” Ik ben er 100% van overtuigd dat de ontwikkelingen en projecten die binnen Qbus de afgelopen jaren zijn gerealiseerd succesvol breder ingezet kunnen worden aldus Mario. Als ik bijvoorbeeld kijk naar hoe succesvol team Qbus een mobiele oplossing realiseert om de productregistratie en het garantieproces in de automotive te ondersteunen of een mobiele oplossingen voor de buitendienst medewerkers (urenregistratie, projectvoortgang) met koppelingen naar diverse CRM systemen. Oplossingen die dagelijks gebruikers en organisaties in staat stellen om hun werk efficiënter in te richten. Daar gaan we meer organisaties mee helpen!”

Thijs Geurts

“Wij zijn erg blij met de komst van Mario. Om de volgende stap in de door ons geambieerde groei te zetten hadden we behoefte aan salescapaciteit en Mario brengt naast veel energie en enthousiasme, de ervaring, kennis en kunde mee om samen met ons en ons team die ambitie waar te maken.“Alleen voor de buitenwereld een mooie app bouwen is niet meer voldoende. Het gaat erom dat de mobiele oplossing van meerwaarde is voor gebruikers en organisaties en Mario gaat ons en veel organisaties helpen om hun mobiele ideeën en behoeften om te zetten in oplossingen.” 

mario@qbus-ict.nl / 06 57 87 07 51