Armand_Qbus

Armand van der Zwan versterkt team Qbus

Armand van der Zwan (1976) versterkt per 1 mei het team van Qbus. Vanuit zijn rol als iOS ontwikkelaar wordt hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van iOS apps voor bestaande en nieuwe klanten. De afgelopen 7 jaar was Armand werkzaam als iOS developer binnen Gappless te Nieuw Vennep. 

Armand van der Zwan

“De afgelopen jaren heb ik binnen Gappless met veel plezier gewerkt aan het nummer één platform op het gebied van digitale registratiesystemen voor alle bouw-, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden. De wens om de opgedane kennis in te zetten op meerdere en verschillende soorten apps krijgt nu invulling bij Qbus. Daarnaast heb ik een aantal jaren geleden samengewerkt met Enzo Ciriello. (huidig Senior Software Engineer/Architect bij Qbus). De mogelijkheid om weer met hem samen te gaan werken sprak mij ook erg aan.” 

Thijs Geurts

“Binnen Qbus zijn we blij met de komst van Armand. We hebben nu een goede mix van ontwikkelaars op het gebied van iOS, Android, Cross platform & backend ontwikkeling. Dit stelt ons in staat om kwalitatief hoogwaardige apps te blijven ontwikkelen. Kortom, een mooie stap in de verdere groei van Qbus aldus Thijs Geurts”.

Naast veel iOS ervaring brengt Armand ook kennis in op gebied van CI, GIS integratie (ArcGIS) en app-server synchronisatie.

armand@qbus-ict.nl