App voor urenregistratie met koppeling Afas

Qbus heeft de afgelopen periode voor verschillende klanten gewerkt aan mobiele oplossingen voor ondersteuning van de buitendienst medewerkers. Omdat we merken dat er best veel vraag is naar een eenvoudige app voor urenregistratie hebben we hiervan een standaard gemaakt met een koppeling naar Afas / Profit met daarin onder meer de volgende functionaliteit:

  • Uren schrijven, waar je ook bent
  • Op basis van projecten in Afas Profit, online directe uren kunnen invoeren, aanpassen en laten tekenen door de opdrachtgever (op verschillende momenten)
  • Schrijven indirecte uren (40 uurs controle behoort tot de standaard)
  • Registratie materiaalgebruik

Een medewerker hoeft zich niet druk te maken over de urencode waar opgeschreven moet worden. Hij of zij schrijft simpelweg de uren met een start- en eindtijd. De regels, bijvoorbeeld of bepaalde uren overwerk zijn cq. tot extra salaris leiden, zitten in de app en zijn door het bedrijf in te stellen (CAO).

Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan  gebruikersvriendelijkheid, ontzorgen van de medewerkers en optimalisatie van het proces. Daarnaast kan de app uiteraard aangepast worden aan de behoefte van de klant. Meer info vindt u hier. Nieuwsgierig geworden en wilt u over dit onderwerp een keer van gedachten wisselen? vul hier het contactformulier in.